Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10785/4816
Title: | Internacionalización de la empresa JUANCAMOLE |
Authors: | Kenguan Henao, Cristian David |
Keywords: | Internacionalización;Internationalization;salsas;sauces;aderezos;dressings;empresa;company;mercados;markets |
Issue Date: | 23-Jan-2018 |
Publisher: | Universidad Católica de Pereira |
Series/Report no.: | Monografía de grado digital;DDMAE66 |
Abstract: | Resumen: Las condiciones de mercado y la capacidad de producción de Juancamole, le permite expandir sus horizontes y buscar nuevas alternativas de comercialización en los Estados Unidos. Considerando que la internacionalización es un factor preponderante en el desarrollo de las empresas en el ámbito local, se desarrolla entonces un estudio preliminar para la internacionalización de los productos de Juancamole en el mercado estadounidense; teniendo en cuenta temas legales, comerciales y de mercado. \ Abstract: Juancamole's market conditions and production’s capacity allow it to expand its horizons and seek new sales alternatives in the United States. Considering that internationalization is a preponderant factor in the development of the companies in the local area, a preliminary study for the internationalization of Juancamole products into the US market is carried out; taking into account legal, commercial and market issues. |
Description: | Monografia (Administrador de Empresas)-Universidad Católica de Pereira. Facultad de Ciencias Económicas y Administrativas, Pereira, 2018. |
URI: | http://hdl.handle.net/10785/4816 |
Appears in Collections: | Monografias AE |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DDMAE66.pdf Restricted Access | Trabajo de Grado | 1.95 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Este ítem esta bajo licencia Creative Commons
-->