Facebook Twitter UCP YouTube UCP
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10785/4659
Título : Plan de negocios "De La Pachamama"
Autor : Zuluaga Colorado, Natalia
Palabras clave : Sector agroindustrial;producción agropecuaria;estudio de mercados;Análisis financiero;análisis técnico;Plan de negocios;De La Pachamama
Fecha de publicación : 15-nov-2017
Editorial : Universidad Católica de Pereira
Citación : Práctica empresarial digital;DDPANI67
Resumen : This business plan is for the “De La Pachamama” company. The plan describes from the agricultural production of some fruits to the agribusiness transformation processing of those fruits into sauces and dips. It is mainly focused on the Risaralda´s Department. In addition, the business plan examines the refrigerated sauces sector’s market and competition; an analysis that determines the financial and technical viability of the project which describes the strategies to implement in the raised potential market. Finally, the business plan concludes with the importance of its implementation which is a way of linking agricultural production to the final consumer, generating development in the sector.
URI : http://hdl.handle.net/10785/4659
Aparece en las colecciones: Prácticas Empresariales NI

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
DDPANI67.pdf
  Restricted Access
1.05 MBAdobe PDFVisualizar/Abrir  Request a copy


Este ítem esta bajo licencia Creative Commons Creative Commons